ZAGREBAČKI DUHEK - GDJE SE LJUBIMCI OSJEĆAJU KAO KOD KUĆE!

O "ZAGREBAČKOM DUHEKU"...

"Zagrebački duhek" s Vama je od 01. rujna 2010. godine i najstariji je obrt za skrb i njegu o kućnim ljubimcima na području grada Zagreba te pod tim nazivom objedinjuje čuvanje kućnih ljubimaca, koje može trajati od nekoliko sati do nekoliko dana ili tjedana, ovisno o Vašim potrebama, obilaske, šetanje i rekreaciju kućnih ljubimaca, kao i trening i socijalizaciju pasa.

Premda su naši najčešći klijenti psi, s obzirom na specifične potrebe u smislu šetnji i druženja, u "Zagrebački duhek" dobrodošli su svi: mace, glodavci (zečići, zamorci, hrčci i slično), ptičice i gmazovi.

Ukratko, "Zagrebački duhek" je kompletna pet professional djelatnost, gdje će Vaši ljubimci naići na ljubav, pažnju, razumijevanje i stručnost te mjesto gdje će se zaista osjećati kao kod kuće i odakle će ponijeti pregršt lijepih uspomena, a Vi više nećete morati brinuti kamo i kako s kućnim ljubimcem u vrijeme Vašeg izbivanja!

Uz primarnu djelatnost čuvanja kućnih ljubimaca, svakako posjetite i našu školicu za pse "Dog Basics"!

HOTEL ZA KUĆNE LJUBIMCE

U slučaju da morate nekamo otputovati ili nazočiti nekom događaju na koji svog ljubimca ne možete povesti - obratite nam se s punim povjerenjem! Svoga ljubimca možete ostaviti kod nas, gdje garantiramo SMJEŠTAJ u kućnoj atmosferi BEZ BOXEVA!

Dakle, što mi zapravo nudimo?

Mi nudimo uslugu čuvanja kućnih ljubimaca, najčešće pasa i mačaka te papigica, kunića, zamoraca, kornjačica, isl., pri čemu psi ili drugi ljubimci ostaju kod nas, sa ili bez noćenja - dakle može se dogovoriti za više dana, tjedana, ali i za nekoliko sati tijekom dana, nakon kojih vi dolazite po svoga ljubimca; ili, može se dogovoriti i samo šetnja, pri čemu pas ostaje doma kod vas, a mi dolazimo u dogovoreno doba, prošećemo ga i vraćamo natrag, provjeravajući da li ima dosta vode, hrane i svega potrebnog, što isto jako dobro funkcionira, posebice ako se radi o nekome s područja Maksimira, Kvatrića, isl.

Što psi i drugi ljubimci dobivaju dolaskom kod nas?

Psi, mace i ostali ljubimci kod nas dobivaju:
smještaj - pritom psi i mace ne spavaju u boxevima već, baš poput naših pasa, normalno borave u kući, gdje im se napravi i ležaj od dekica i jastučića, isl. za noćenje - premda u 90% slučajeva preuzmu kauč, pa krevetiće malo tko doživljava...Tu i tamo poneka maca preferira pasji krevetić, a psi se ili pokušavaju ugurat u mačje krevetiće, ili se smjeste na kauč - nevezano za to da li netko sjedi na njemu!
skrb u smislu higijene, četkanja i timarenja - psi i mace se rgb(255, 0, 0)ovito češljaju, a psi posebice ako se ide s njima u prirodu - recimo, do Maksimira, kada se nakon svake takve šetnje dobro iščetkaju radi krpelja, bez obzira na Frontline, Advantix, ogrlicu i sl. sredstva,
redovite šetnje - psi se izvode van usporedno s našima, a to je oko 4 - 6 puta dnevno, osim u slučajevima kada im je kretanje ograničeno zbog neke fizičke povrede, nedavnog operativnog zahvata, bolesti, starosti ili sl.,
igru - svaki pas koji je do sada bio kod nas, proveo je nezaboravno vrijeme uz Lisu, Lady, Merry i druge pse, u igri, zabavi, natjeravanju po dvorištu i livadici za pse,
redovite obroke - s tim da hranu za kućnog ljubimca bilo koje vrste donosite sami - dakle, hrana je vaša, a u slučaju da je pas ili drugi kućni ljubimac kod nas više dana, a hrane mu ponestane - priskrbljujemo je mi, i to od iste vrste na koju je pas navikao, do vašeg povratka,
u slučaju potrebe, zdravstvenu skrb i veterinarsku intervenciju - pri čemu ne mislim samo na sebe! U slučaju potrebe za veterinarskom intervencijom tijekom boravka vašeg psa kod nas, već dugi niz godina blisko surađujemo s timovima dr.vet. Tihomira Dragojlova (Zvonimirova 22) te s klinikama veterinarskog fakulteta u Zagrebu (Heinzelova).

Pokušati ću vam sad to sve bolje opisati konkretnim primjerom.

Kada pas dođe kod nas prvi puta, prvo se upoznajemo s njime i s vlasnikom, te nastojimo doznati o psu što više - što voli što ne voli, što smije, što ne smije, ima li nekih stvari na koje je potrebno obratiti posebnu pozornost, npr. pati li pas od nekih alergija, možda ne smije jesti određenu vrstu hrane, ili se specifično boji neke pojave, drugih pasa, glasnog govora, ili sl., zatim, kako se slaže sa drugim psima - a pritom se upoznaje i s našim psima, Lisom i Lady. Slijede i sve ostale stvari koje su bitne za zdravlje i udobnost vaših ljubimaca, kao na primjer, da li je pas steriliziran/kastriran; ako je kujica - kada se zadnji puta tjerala; da li psu treba više šetnje ili baš suprotno, u određenom momentu treba mirovati zbog, primjerice, nedavne povrede ili sl. - uglavnom, nastojimo prikupiti što više takvih informacija kako bismo psu mogli pružiti maksimum!

Potom se pas smješta, ako ostaje na noćenju (što u principu znači da odjuri s Lisom i Lady u sobu i počne s njima razbacivati igračkice, a one mu, sve sretne na pomoći, zorno demonstriraju i kako dignuti pločice parketa; tako da, vidite, jedan dio našeg sitterskog tima nudi i edukativni program, kojeg se drugi dio odvija najčešće u dvorištu, gdje se uče tehnike kopanja rupa u tlu, te potkresavanje trave i živice …)
Za to vrijeme mi preuzimamo pesekov ležaj i hranu, a ako nemate neki specifični ležaj (poput košarice, krevetića ili sl.), sve navedeno imamo i mi! Da ne spominjem i kaučeve za pse!

Psi se najčešće smještaju na spavanje u različitim sobama - radi našeg i njihovog mira, a u pravilu po izboru psa i to na način da mu mi sugeriramo mjesto, primjerice, u jednom dijelu stana, da bi se on tamo ili zbilja smjestio, ili se radije sam preselio u neki drugi kutak koji mu se više sviđa.

Nadalje, psi se NE DRŽE U BOXEVIMA, već slobodno šeću po stanu, balkonu ili dvorištu, baš kao i kod sebe doma!

Psi se ujedno NIKADA NE OSTAJU SAMI i bez nadzora, niti tijekom dana, niti tijekom noći, što bih također naglasila, a što je mnogim ljudima iznimno važno! Na pse pritom pazimo ja i moj otac uz povremenu asistenciju naših honorarnih suradnika, ovisno o gužvi i potrebama posla u određenom periodu!

Čuvanje manjih životinjica odnosno ostalih kućnih ljubimaca poput kunića, hrčaka, zamoraca, kornjačica, papigica, isl.

Takve male životinjice se dovoze s kavezima odnosno krletkama ili terarijima/akvarijima u kojima stanuju, te borave u njima i kod nas, uz povremeno puštanje tijekom dana - na što je većina zečeka, zamoraca, hrčaka i ostalih ljubimaca navikla doma!
Pritom se, naravno, puštaju na igru i šetnju u zasebnoj sobi i nemaju kontakata s psima.
Kavezići/terariji ili gajbice se rgb(255, 0, 0)ovito čiste uz, naravno, redovito hranjenje, pojenje i zabavu (puštanje i igru).

Nadamo se da smo vam ovim postom uspijeli objasniti i predočiti sve što vas je zanimalo, i razbiti bilo kakve dvojbe!
Za sva dodatna pitanja i rezervacije, slobodno nam se obratite na e-mail: ivana@duhek.com a svakako posjetite i naše službene stranice "Zagrebački duhek", obrt za skrb i njegu o kućnim ljubimcima na www.duhek.com ili nas nazovite na broj: 091/7334 - 456 - Ivana

Kontakt: 091/7334 456 - Ivana
Mail: ivana@duhek.com
web: duhek.com

Hotel i salon za pse, Zagrebački duhek
Hotel i salon za pse, Zagrebački duhek
Hotel i salon za pse, Zagrebački duhek
Hotel i salon za pse, Zagrebački duhek
Hotel i salon za pse, Zagrebački duhek
Hotel i salon za pse, Zagrebački duhek
Hotel za pse, Zagrebački duhek
Hotel za pse, Zagrebački duhek
Hotel za pse, Zagrebački duhek
Hotel za pse, Zagrebački duhek
Hotel za pse, Zagrebački duhek
Hotel za pse, Zagrebački duhek
Hotel za pse, Zagrebački duhek
Hotel za pse, Zagrebački duhek