Osim pojedinačnih grooming usluga, nudimo i naš Junior paket – grooming posebno prilagođen štencima!
Naime, štenci u dobi od 3 do 6 mjeseci starosti - naročito ukoliko se radi o pasminama čija dlaka u odrasloj dobi zahtijeva redovito održavanje – posebno su prijemčljivi na nova iskustva pa je stoga iznimno važno da ona i u grooming studiu budu pozitivna!
Sukladno tome, u ponudi imamo posebno koncipiran program postupnog privikavanja štenadi na groomin postupke kojima će kasnije biti izloženi cijeli život!
Program podrazumijeva proces privikavanja na salon, opremu, kao i osobu koja će se brinuti dlaci i noktićima novog člana Vaše obitelji!
Kako bi se štene bez stresa akomodiralo na redovne postupke poput kupanja, šišanja i sušenja dlake, koji kod određenih pasmina slijede već u dobi od 4-5 mjeseci starosti, postupci poput četkanja, podrezivanja, izbrijavanja, isl.uvode se vrlo postupno a prvi kontakt s grooming studiom ne traju duže od 20 minuta.
Program se sastoji u dolasku štenaca u salon jednom tjedno, počevši od dobi od 3 mjeseca starosti, pa nastavno i u kontinuitetu krpz sljedećih 5 tjedana, kada štene postaje doraslo i prvom šišanju bez stresa!
Program je vrlo pomno strukturiran u skladu s dugogodišnjim iskustvom u radu sa štenadi, s posebnom napomenom da je za polaznike školice „Dog Basic“ paket potpuno gratis i dio je obuke i socijalizacije mladog psa!

Cijena Junior paketa za štence koji ne polaze „Dog Basic“ školicu, a koji uključuje 5 dolazaka tijekom 5 tjedana do prvog šišanja, iznosi 180,00 kn.

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak: 70:00 - 20:00 h
Subota - Nedjelja: prema dogovoru

Adresa

Rendićeva 12/I
10000 Zagreb
Hrvatska

Powered by Zyro.com